søndag 13. januar 2013

Trekk til lysglas og lyspose


Altfor lenge sidan siste blogginnlegg no.  Har vore ganske stille på handarbeidsfronten i det siste, det vil seie eg jobbar no litt på, men med større strikkeprosjekt og syprosjekt og då vert det ikkje så mykje å blogga om på den fronten.  Då er det kjekt å surfa rundt i bloggverda og finna alt det fine som andre produserer.  Ein av bloggane eg har oppdaga, er bloggen til Janne, og ho lagar masse fint som ho legg ut i salsbloggen sin.Ho har hekla nokre fine trekk til lysglass og eg har kjøpt 2 kvite og 2 beigebrune trekk hjå ho. Ho syr også nydelege lysposar med decoupage, og eg måtte berre kjøpa meg ein slik lyspose også.  Eg er SÅ fornøgd.  Anbefalar alle å besøkja bloggen hennar.


Og katten kosar seg oppå TV-boksen medan Tora tar eit nytt gull i Ruhpolding.

6 kommentarer:

tronderlivetmitt sa...

Koselig å høre fra deg igjen.. Så søt katt, og så legger den seg midt forran tv.. da han den full kontroll..og vet at alle må se på den.. "Stakk innom" bloggen du anbefalte, mye fint, ja..

Nikoline sa...

Hei, og takk for koseleg besøk og fine ord frå deg:0)
Her var det mykje fint og inspirerande,masse flott håndarbeid!
Syntes spesielt godt om bunadsbeltet med kombinasjon av perler og ulltråd og tenkjer det må kunna nyttast til noko anna spennande også kanskje..?
Skulle starta på ny gensar til meg sjølv i helga eg også, men garnsenteret var tomme for garnet eg skulle ha.Får det inn att i morgon så då slepp det å "klø" i fingrane lenger:0)

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Hei og god mandag:-)
Åhh så glad jeg ble for kommentaren din! Så kjekt at jeg kunne inspirere:-)
Du så flott juleløper og brikke du har sydd! De var lekre! Så masse fint du lager. Koselige ting du fikk kjøpt hos Janne også.

Ha en flott dag!

Klem fra Hjørdis

Janne sa...

Oi oi oi:) Tusen takk for skryt og link til meg! Og tuuusen takk for god bedring hilsen! Ryggen er et hakk bedre idag...men nå har jeg ikke startet helt enda på dagen:))
Herlig katt du har!
Ha en fin fin dag!
Klem fra Janne

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Tusen takk for hilsen:)!
Måtte jo komme innom for å ønske deg en fortsatt fin helg!

Smil og klem fra Hjørdis

Janne sa...

Nydelige trekk du har heklet. Er på begynnerdtadiet når det gjelder hekling. Men jammen har jeg heklet et trekk jeg også;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...