tirsdag 29. mars 2016

Dobbeltferie og Osloanorakk


Påskehelga er over, men eg har framleis ferie; vinterferie.  Slik vart det i år i Bergen og ein del omliggjande kommunar.  Ikkje noko eg har hatt påverknad på og ikkje noko eg synes om, men slik er det altså.  Arbeidsledig er eg ikkje!


Påska i år vart ei heller våt affære, men me prøvde å kosa oss på hytta likevel med god mat, lesing, litt oppussing og strikking.  Turgåing vart det mindre av, her må eg skulda meir på meg sjølv enn det dårlege veret, for så lenge ein har gode regnkle/turkle, så synes eg det er heilt greitt å gå på tur i all slags ver.

 Utsikt frå hytta (biletet teke i fjor).


Vart ferdig med ein Osloanorakk; kjapp å strikke i Nepal på p nr 6.  Mønsteret tilpassa eg frå ei oppskrift eg fann på ei Fb gruppe og litt støtte frå ei oppskrift frå Pickles.

 
Godt å sjå den gryande våren på anmarsj på marka like før me drog heim att, alltid mykje kusymre rundt hytta om våren.  (Akkurat dette biletet er frå i fjor).


 No ventar hagearbeid her heime. Planen er å skifta ut mange av dei eldre plantane som ikkje er så fine lenger.

2 kommentarer:

tronderlivetmitt sa...

Vel overstått påske, Inger .. og ikke fortvil, den ekstra vinterferieuken fyker nok avgårde, den også.. Jeg har nevnt det på endel andre blogger jeg har vært innom, at jeg er pittelitt misunnelig når jeg ser våren og blomstene, som dukker opp rundt i landet.. Her i hagen min er det fremdeles masse snø, selv om mye forsvant i løpet av påsken.. Flott Oslo-anorakk. Nyt våren. Klem fra Inger Johanne

Birtes tur- og ideblogg sa...

Hei Inger og vel overstått påske. Dørstokkmilen... Jeg kjenner til den. Og blir SÅ glad når jeg likevel kom meg ut i friske luften. Ja du vet :-) Jeg tror heller ikke at påske og vinterferie samtidig var noen innertier. Ikke tror jeg at det vil fremme turistnæringen heller. Uansett; du har ferie så nyt ivei. Ønsker at du får bare sol og fine dager resten av ferien. Klem fra Birte

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...