søndag 10. februar 2008

Lue, vottar og sokkar

Har strikka ferdig vottar og lue til mannen i huset. Han treng varmt ulltøy når han dreg til fjells. Lua er strikka med hals til å brette ned ... og vil han ikkje brette den ned, kan han brette den opp! Det høyrer også med sokkar til det same settet, er nesten ferdig med den eine og kome halvvegs på sokk nr 2. Mykje arbeid, og litt kronglete fordi det var ein del feil i oppskrifta i tillegg til at eg måtte strikka sokkane i mindre storleik enn oppskrifta. Sjølv om eg brukar tynnare pinnar, vart sokkane for lange og eg må tilpassa oppskrifta før tåfellinga.

5 kommentarer:

frksnupp sa...

Kjempefine votter og tøff lue! Ha en fin uke =)

Anonym sa...

Knallstilig! Og lua var jo helt super for en tur i Moder Natur når hun viser seg fra vrangsia da vel .... Takk for koselig kommentar i bloggen min, og ha en flott Valentine-dag!

Anonym sa...

Knall stili Fjell-antrekk :) Fikk akkurat ei bestilling på Troll som må prioriterast før eg kan begynne å sy, så duken min blir nok ikkje påbegynt med det første... Men skal følge med på deg og din duk. Eg bestilte ikkje stoff, men skal vel klare å skrape sammen til en duk :)
Ronille

Anonym sa...

For ett flott og praktisk sett, godt kledd med det der! Du strikker veldig fint. Og takk for fin kommentar i gjesteboka mi!

Anonym sa...

Gud, så lur lue! Jeg om alltid syntes øra blir kalde nede i luekanten og ikke har funnet noen lur løsning på det. Nå har jeg det. Takk for ideen. Mette

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...